Followers

09 July 2012

bukan lagi monday blues


Selamat hari Isnin...hari ini tak nak monday blues lagi...nanti ada yang cakap asal online je yana ni mesti monday blues....hahahah...so...pagi-pagi ni nak tanya semua dah breakfast ke...saya kejap lagi nak turun kantin sat...perut dah berbuny-bunyi....nak inform kat sini semua gift untuk Mini GA yang lepas telah pun diposkan pada hari Khamis yang lepas....sooo sorry sebab lambat...saya ni memang bermacam-macam benda nak dibuat...kalah en. menteri...hehehe...last but not least terima kasih banyak-banyak kepada semua yang sudi support saya ye....jangan lupa kerja rajin-rajin pagi ni ye...



7 comments:

fieda said...

hehehe..takder monday blues lagi ye arini...

shahdiana said...

fieda,
harini cergas sikit akak...hahaha

miloais milo said...

dah breakfast - pagi tadi
juga baru sudah lunch...

shahdiana said...

miloais milo,
yana pun makan dua kali dah harini..pagi tadi nasi goreng..tengah hari laksa....

IntaNBerliaN said...

moga hadiah tu selamat sampai kpd pemenang :-)

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
harapannya begitulah...jangan posmen tertinggal pulak merata-rata udah...

9n0L4 said...

tak bagus jugak selalu monday blues ni kan. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...