Followers

09 July 2012

baju baru sofiya hasya





Baju ni dihadiahkan oleh adik & adik ipar saya masa diorang balik bercuti dari kelantan minggu lepas... setiap sorang anak saya dapat baju baru... hehehe... untung ibunya.... Sofiya bila dapat je terus nak try.. tambah-tambah bila adik saya suruh try..... lepas tu bila saya offer nak snap gambar lagi-lagi la dia berposing sakan....




Tengok la aksi-aksi dia ni....tangan dekat pipi....




Tangan dekat dagu....





Aksi ala-ala mengoda...hahaha




Senyum sejemput....sambil kaki bersilang....




Ni pulak aksi nak duduk bila pergi rumah bakal mak mertua....kikikikik...



Ni gambar last... dah tak larat pose lagi.... tu yang dah kendur sikit tu... Oh ya.... pose-pose ini diajar oleh abang... Syakir Haikal.... si adik ikut jek.... asal boleh bergambar gitu.... siap tak nak bukak baju ni sampai ke sudah...apahei nya... so saya kata baju ni angah beli untuk raya... nanti tak cantik la kalo dah pakai dulu lama-lama.... baru boleh tanggal.... nampak tak kelainan Sofiya.... rambut dia dah pendek..... nanti saya updated cerita saya memotong rambut dia pulak.......





12 comments:

Che Rosliza Che mat said...

cantik...pandai bergaya..

Tihara said...

wahh dah makin besar anak dara yana...comey dgn baju baru :)

shahdiana said...

che rosliza che mat,
anak dah besar..nak-nak pulak perempuan...cenggitulah gamaknya...

shahdiana said...

tihara,
nak besarkan tu yang setengah nyawa kak...hahaha...esok bila dah start sekolah lagi satu bab...tapi yang ini lain sikit...nakal sangat....

Saya Disini said...

amboi2..mcam2 gaya dia buat

shahdiana said...

saya disini,
abang yang ajar haruslah adik ikut

IntaNBerliaN said...

cantiklah baju tu.. siap ber polka dot lagi.. hihii

pandai bergaya :-)

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
kalo dah cantik tu memang kompom jadi baju raya la....hahahha

miloais milo said...

comel :D
baju tu cantik ye!

shahdiana said...

miloais milo,
hehe...baju cantik sebab dapat free...hahaha

fieda said...

amboi pandai posing..blh la wat baju raya..cantik baju tu..

9n0L4 said...

amboihhhh. dot dot besor baju die. comel nyeee. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...