Followers

21 July 2012

SALAM RAMADHAN



Selamat menyambut Ramadhan yang mulia kepada semua yang mengenali saya especially rakan-rakan bloggers yang amat disayangi...selamat berpuasa & mendapat keberkatan hendaknya....so...di kala ini mesti dah ramai yang dok planning nak masak apa @ nak terjah Bazaar Ramadhan je petang ni....apa pun jangan lupakan saya ek....



Sambil-sambil tu mai kita refresh balik niat berpuasa di bulan Ramadhan yang mulia ini...



Niat puasa esok hari kita kena baca hari-hari...tapi kalau kita baca niat puasa sebulan maknanya kalau kita terlepas sahur & tersedar masa hari dah subuh kita tetap boleh puasa macam biasa...sila betulkan saya kalau info saya ni salah okay...

Apapun Selamat Berpuasa semua..... :D


18 comments:

fieda said...

selamat berpuasa yana..tak tau lagi ni nk masak ape..hehe

eita said...

Selamat berpose..
Msh awal lgi ni nk mikir msak apa

Norzie hany said...

Selamat berpuasa Yana.

Tihara said...

selamat berpuasa yana..insya Allah, berbuka dengan kurma dulu..sbb duk teringat nak beli kurma je tadi :)

TiranaAduka said...

selamat berpuasa yana......

DEL said...

Salam Ramadhan... :D

9n0L4 said...

moge ramadhan kali ini lebih baik dr sebelum ni. ;)

Hanif Idrus said...

Selamat berpuasa kak!!

shahdiana said...

fieda,
selamat berpuasa kak fieda

shahdiana said...

eita,
selamat berpuasa...dok teringat nak masak sepegeti je...hahaha

shahdiana said...

norzie hany,
selamat berpuasa juga

shahdiana said...

tihara,
sunat berbuka dengan kurma kan kak...

shahdiana said...

tiranaaduka,
selamat berpuasa juga

shahdiana said...

DEL,
selamat berpuasa

shahdiana said...

9n0L4,
Insyaallah aminnn....

shahdiana said...

hanif idrus,
selamat berpuasa hanif

IntaNBerliaN said...

selamat berpuasa :-)

9n0L4 said...

amin. jgn tinggal poseeeeeeeee. huhu. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...