Followers

12 July 2012

manisnya anak ibu sorang ni...



Selamat pagi semua...salam hari khamis....sunat untuk memotong kuku pada hari ini...dan banyak lagi perkara sunat lain yang boleh dilakukan....harini nak share cerita anak dara sorang ni....pic ni pun dah berkurun snap...rasa masa cuti sekolah aritu...kan ramai orang buat kenduri kan...so tengah siap-siap tu si Sofiya Hasya ni cakap..ibu, nak pakai tudung nak ibu beli tu...Actually tudung ni saya beli masa raya tahun lepas...ada la sekali dua dia pakai...saya okay je...perlahan-lahan ajar....dia nak pakai kita bagi pakai...biar kerelaan tu datang dari diri dia..ye tak....


Bila dah pakai tudung tu mulalah nak pose...
saya pun memang nak ambil gambar dia supaya boleh diabadikan dalam blog ini....



Lenggang Kangkung mak limah....

Korang breakfast apa pagi ni...saya tak ada member nak keluar la..semua orang dah bawa bekal hari ni...


16 comments:

miloais milo said...

comel lah Sofiya Hasya bertudung!
posing depan pintu - cute!

Tihara said...

haha..lucu lah mak sofia ni...makin cute anak dara dia, moga jd anak solehah nanti..insya Allah :)

shahdiana said...

miloais milo,
masa bertudung macam tu memang sweet sangat...bila dia start bukak tudung & buat perangai hilang sweet muit nya...comel pun tak dah...

shahdiana said...

tihara,
tula kak...harapannya begitulah...tapi nak mengajar anak mi pun bukan senang kan kak...kena banyak bersabar...masalah yana pulak cepat kurang sabar....huhuhuhuh

Mooniqueen said...

Alolo.. Kemain lagi posing ye? Senget sini, senget sana... Comel la kakak..

shahdiana said...

mooniqueen,
heheh..dialah tukang gaduh hari-hari...kalo demam senyap sunyi rumah...sampai tengah malam pun dok gaduh ngan dia lagi....

Hanif said...

Lenggang Mak kangkakung tu yang tak tahan....hehehhehehe..kiut sangat.

fieda said...

hihi..gambar last tu pandai omaknya bagi nama lenggang kangkung mak limah ye..

fieda said...

hihi..gambar last tu pandai omaknya bagi nama lenggang kangkung mak limah ye..

9n0L4 said...

manis mcm gulaaaaa. hehe. yana, jemputlah join simple contest tu. drop je komen. utk yana sorang, tak tutup lagi. hehe.

IntaNBerliaN said...

alahaiiii comelnya dia! :-)

shahdiana said...

HANIF,
tak tau nak letak ayat apa untuk pose yang macam tu...lengganag kangkung la jawabnya

shahdiana said...

fieda,
tula kak fieda, habis pikir ayat pose yang sesueiii...

shahdiana said...

9n0L4,
yeke ni...hikhikhik...sekarang jugak kita pergi jenguk ek...

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
ada macam ibu dia tak...hahahhaa

9n0L4 said...

amboi garangnyeeeee posing. tapi sengeh je memanjang. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...