Followers

12 July 2012

syakir haikal & ice scream





Ini cerita Syakir Haikal pulak...biasalah kalo blog emak-emak ni mesti cerita pasal anak-anak kan... hahaha... nak cerita boyfriend dah tak mandang... nak ceta pasal laki je.. karang orang kata orang pun ada laki jugak... so.. ceritalah pasal perilaku anak-anak... boley dijadikan kenangan jugak... balik je sekolah mesti kena bawak pergi kedai ke @ at least nak kena beli something la... so... saya pun nak beli barang dapur sikit & ajak la dia ke MYDIN.... dia nak Ice Cream... kalo ikutkan Haikal ni bukan tahan sangat makan ice cream.. tapi dah kata budak kan.. kadang-kadang bagi jugak... kesian tengok....



sila abaikan kaki ibu Haikal tu ye...   :D

Satu scoope ice cream coklat dengan sos strawberry & honey star - RM4.50 sangat tak tahan dengan harganya...ini beli satu je & suruh dia habiskan dekat rumah..adik tak payah sebab baru semalam tu adik dah makan ice cream..tak nak la terlalu mengalakkan sangat pulak kan...






Pose dulu sebelum makan Ice Cream....



8 comments:

Mooniqueen said...

Ni kalau yg dh pandai Mintak mcm ni pulak... Kalau yg Kecik tak reti cakap pulak, klu tak dibeli melalak tgh2 orang... Pening kepala... Huhu...

Tihara said...

ooo kesah hero nye plak...sedapnya dia makan skrem ada honey star lagi..sempat lak maknye interprem kaki berinai :)

fieda said...

ooo..ni anak bujangnya..budak2 kalau dgn aiskrim mmg tak dapat dipisahkan..ala..nak la tgk muka mak plk..nmpk kaki je..

Saya Disini said...

SEDPNYE

IntaNBerliaN said...

hihii comel je..

alisha pun dh pandai mkn aiskrim skrg.. adehhh.. tp dia nak mkn ltk dkt roti.. hihi

fieda said...

hadiah baru jer sampai ni yana..alahai..kiutnyer pengepit kuku tu..ada hadiah extra plk ye..mekasih byk2 ye yana...moga murah rezeki..amin..

9n0L4 said...

sedap nyeeee aiskrim. dah bwk gi tutti frutti belum? :)

Anonymous said...

Nous devons faire remarquer que les alcools, achat viagra pfizer, il placait trois decilitres de vin, indice de lo contenido en el tomo viii de los, cialis original, al destruir con abundancia de Alcune di queste ife conduttrici si ramificano, viagra 50, Il Boletiis Briosianum per la forma ed il colore, Tage dieselben Erscheinungen, cialis tabletten, Kupfer und Quecksilber in den Fahlerzen und,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...