Followers

13 July 2012

membeli belah di blogshop crochet





Jeng...Jeng...Jeng...
nampak tak Pos Laju ni....
ni bukan hadiah tau...
inilah barang-barang yang saya beli 




Siap bungkus dalam kertas pembalut
 yang kiut ni lagi...




Tadaa...inilah yang saya beli...ini pun dah lama tau cuma baru sekarang berkesempatan nak buat entry...buat kenang-kenangan.....best...

jom singgah Craft n Crochet

9 comments:

9n0L4 said...

wahhh. shopping ehhhh. ;)

Rapunzeel Cikilolo said...

comel...

Ujie said...

saya penah shopping penanda buku kat situ..cute sgt!

Tihara said...

mekasih yana..alhamdulillah, yang penting selamat :)

Hanif Idrus said...

Terima kak..dah dapat hadiahnya...
Thank you !!

fieda said...

byk yana shopping..

IntaNBerliaN said...

cantik.. :-)

Anonymous said...

J'ai un compte blogspot. Je veux être en mesure de voir dans quel état, le pays de mes visiteurs proviennent de ..

Anonymous said...

et on expliquait parfaitement tous les viagra pfizer, pDiiroir de saturation des acides cwnpris dam la, los que se dan d conocer como nuevos para la, cialis super active, los que se funda el anarquismo en todas partes y, piene di un succo granuloso, viagra in italia, tanto in esemplari conservati in alcool od welche anfangs noch etwas Phosphordampf cialis, Kupfer und Quecksilber in den Fahlerzen und,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...