Followers

21 July 2012

syakira husna vs durian




Gambar ni dah lama snap... cumanya saya je yang tidak berkesempatan nak updated... mungkin 2 minggu  lepas kot ada beli durian ni pasal mak teringin nak makan.... saya tak makan durian ni.... kalo buat kuah mungkin makan sket... tapi anak-anak saya memang galakkan... biar diorang makan je semua jenis buah-buahan yang ada kat dunia ni... nak-nak lagi Raja Buah takkan tak makan kan..... so... inilah si kecik Syakira ni dok makan durian...berselemoih....




Sambil makan dok bersih tangan...mana nak maunya dah melekat-lekat dengan durian tu....




Bila dah rasa kenyang sikit kot...
mula la dia nak main pulak...
Part ini saya terus bangun angkut dia ke singki untuk basuh tangan  & mulut....sudah...cukup sudah....
moralnya cuma nak dedahkan Syakira dengan buah-buahan tempatan a.k.a Raja Buah je...sebab Syakira dalam proses pembelajaran untuk mengenal kehidupan..hahaha



12 comments:

miloais milo said...

dah pandai makan buah durian...
bagus ni...

CINTA UNTUK KITA said...

hai adik syakira..kak shakira dtg komen ni.. hehe comel dia mkn durian ya..:)

IntaNBerliaN said...

alisha pun mkn gak buah doyan... tp alisha ni jenis semua mkn.. ikut ibu n abah dia.. hihii

Saya Disini said...

dh comottt...

Tihara said...

haha..mcm lagu sudah cukup sudah tu :D...tomeinye cayam bufuk makan derian yer..eee, tak leh laa kalo jumpe budak tecik mesti nk cakap camni..kalo ada anak sure jadi pelat..merepek je akak ni kan.. :)

shahdiana said...

miloais milo,
pandai tapi makannya sikit je..sepah yang lebih

shahdiana said...

CINTA UNTUK KITA,
makacih kak syakira....

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
yana jenis banyak tak makan..tu sebab tak nak anak jadi macam tu pulak...

shahdiana said...

saya disini,
sangat comot pun...

shahdiana said...

tihara,
ala kak dengan budak kecik memang otomatik jadi macam tu punya...hehehe....

fieda said...

kecik2 dah suka doyan...dah macam main losyen plk ye..hihi..

9n0L4 said...

mak oiiii. kecik kecik dh mkn durian. kite yg besor ni pun tak brape. hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...