Followers

25 June 2012

Dejavu Di Kinabalu


Sekarang ni saya dok layan cerita baru dekat TV3...
setiap Isnin hingga Khamis jam 7.00 malam...
Dejavu Di Kinabalu...lakonan Akasha & Tiz Zaqyah...
so..walaupun Monday blues selalu tiba di pagi hari tapi tak sabar nak tunggu petang untuk layan cerita ini...

15 comments:

Mooniqueen said...

Samalah... Sebab rasa mcm best je... Suke Aqasha.... Hehhe..

kakcik said...

Kalau sempat, sesekali kakcik tengok juga drama tu. :)

Rapunzeel Cikilolo said...

best la. dialog sangat sentap tau!

Tihara said...

alamak tak tengok..akk ske tengok cite serigala jadian kat astro bella..hihi :)

shahdiana said...

mooniqueen,
kan...kan...aqasha kalo berlakon ceta cenggitu memang mantap kan...

shahdiana said...

kakcik,
jangan miss tengok tau kakcik...hehehe

shahdiana said...

rapunzel cikilolo,
kan..heheh..suka sangat...

shahdiana said...

tihara,
ooo...yana dah tengok dari episode first..tu yang jadi tak boleh miss tu...setakat ni pun yana try jangan ada kerja nak buat waktu cerita tu start..

fieda said...

salam yana...sihat ke../kak fieda tak tgk cite ni..

Hanif Idrus said...

Tak tengok lagi..malas nak layan cerita cintan-cintun..takut terleleh air mata...kekekekke

Zie said...

best layan jgk...

Hanif Idrus said...

singgah-singgah kat blog ni

fieda said...

sampai sudah kak fieda tak tgk lagi cite ni..hihi

IntaNBerliaN said...

sy tak tgk betoi2 cite ni.. just gitu2 je.. skip skip.. hihii

9n0L4 said...

sgt menggilai cite ni. butterfly terbanglah tinggi. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...