Followers

05 June 2012

hari bahagia bakal menjelang

Masih di office gigih menyiapkan kerja-kerja yang dok kejar dateline...esok nak bawak ke HQ.... hahah.. hambik korang buat keje banyak-banyak...tapi takpe korang boleh claim overtime... kami tak boleh... huhuhu... the next day saya cuti.... kahkahkah.... nak tenangkan jiwa yang dah makin serabut ni.... mungkin saya akan updated banyak-banyak nanti... tak lupa juga jalan-jalan ke rumah korang....dah rindu kat korang sumerrrr....till then....babai.... :D

p/s - ada kena mengena ke tajuk entry dengan entry tu...
ntah hape hape yana ooi...


10 comments:

9n0L4 said...

hari bahagia tu hari cuti la ye? hehe. ;)

shahdiana said...

9n0L4,
belum cuti lagi..hari bahagia ni pasal dah siap sume keje yang nak hantar tu...hahahahha

Hanif Idrus said...

jangan opis follow up calling masa cuti sudah!!! heheheh
Selamat bercuti!!

fieda said...

cuti gi mana yana..?

eLLa n aLia said...

cuti gak lah yang ditunggu.. hehe, masa untuk diri sendiri kan..

Onitsuka_hana said...

bukan kawin ek..

mummy_ayu said...

seronok nya dia..

IntaNBerliaN said...

hari bahagia tu hari cuti la kan.. mmg bahagia ni.. :-)

miloais milo said...

mengira hari bahagai lah ni ye...
selamat bercuti nokkk!~

Hanif Idrus said...

Masih bercuti lagi ker!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...