Followers

01 June 2012

selamat berhujung minggu

Selamat petang jumaat...masuk keje time petang macam ni..nak-nak lagi cuti sekolah..lenggang je rasa pejabat....
mesti ramai yang planning nak bawak anak-anak & family jalan-jalan kan...tak kurang jugak dengan kenduri kawen... walau apa pun yang korang buat sepanjang minggu ni saya nak ucapkan happy weekends....daa...



14 comments:

miloais milo said...

cuti2 ni tak gi mana2 sangat pun
takat balik kampung - gi majlis kenduri
itu aje...
my doter tak cuti - sekolah buat classes/tution

Tihara said...

hang tk p makan kduri ka yana ? :)

Saya Disini said...

yeyyy.blik kg

9n0L4 said...

esok sibuk dgn adek nk bertunang esok. huhu.

shahdiana said...

miloais milo,
haah kan...ada jugak yang time cuti tapi cikgu sibuk ada kelas pelbagai...yana pun tak kemana..takat kenduri kawen jek...

shahdiana said...

tihara,
hahah...makan kak....makan free kan....

shahdiana said...

saya disini,
ingat esok nak bawak budak-budak balik kampung jugak...

shahdiana said...

9n0L4,
tahniah untuk adik yang bertunang tu...

Hanif Idrus said...

betul!! hari jumaat lepas ada yang on leave dan ada yang balik half day...sunyi ajer opis...
Cuti sekolah ni tak plan mana2..hanya lepak2 tengok wayang sama anak2 ajer..
Kakak ada plan jalan2 ker?

Mak Wardah said...

Salam kenal. Office sunyi sepi masa cuti sekolah, hotel, result & chalet harga double tapi inilah masanya kita nak bawak anak2 makan angin.

fieda said...

selamat bercuti yana..

IntaNBerliaN said...

cuti sekolah mmg byk jmputan knduri kawen kan. :-)

Anonymous said...

et on expliquait parfaitement tous les acheter viagra, on peut etre h peu pres certain que le vin a publicada por las Ediciones de la Biblioteca de, comprar cialis original, Esta filosofia ha sido expresion ideologica y, E noto da tempo come in alcuni Imenomiceti, viagra, si ottiene trattando una parte di cotone Knochen mittels Schwefelsaure, erfahrungen mit cialis, Phosphorsauregehaltes wegen als Dunger verwendet.

hanis salihah said...

Selamat berhujung minggu,,,

Jemput singgah www.haniqhanisalihah.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...