Followers

13 June 2012

here is the results...

Keputusan yang ditunggu-tunggu telah ada.... tahniah kepada yang bertuah..kepada yang lain kita jumpa di lain GA....Yang bertuah sila email details anda pada saya ye... including no phone.... saya tunggu di Inbox Yahoo...selewatnya hujung minggu ni okay... :D




True Random Number Generator  4Powered by RANDOM.ORG





True Random Number Generator  9Powered by RANDOM.ORG





True Random Number Generator  6Powered by RANDOM.ORG





True Random Number Generator  1Powered by RANDOM.ORG







14 comments:

fieda said...

lorr..no 4 bertuah ye..ni yg buat makin syg kt yana ni...hihihi...nanti kak fieda email.

shahdiana said...

fieda,
kan dah kata kak fieda memang murah rezeki...heheheh

IntaNBerliaN said...

tahniah pd pmenang :-)

9n0L4 said...

ehhhhhhhh, no 6 pun ye juge. mekasihhhh. emel yana ape? ;)

shahdiana said...

intanberlian,
tahniah kepada yang menang...

shahdiana said...

9n0L4,
email details ye... shahdiana02@yahoo.com...tahniah anyways...

miloais milo said...

tahniah ye...

iols nak pi nangis sat kat bilik air
hahahahaha

shahdiana said...

miloais milo,
alololo...kak...janganler sensitip...tak korea tu....hehehe

Tihara said...

wuuuu nak pi nangis gak arr ngan kak milo..tiihehehe :D

shahdiana said...

tihara,
aduh kak tihara dah terjangkit pulaksss...jangan lerr....

9n0L4 said...

hahaha. sengal je. anyway, tak sabor nak tunggu hadiah ni. opsssssss, jgn nangis ye mane yg berkenaan tu. :p

shahdiana said...

9n0L4,
bawak sabor....kikikik...

Saya Disini said...

eh,,,ada no 1 ler..yeyyy...time kasih..tahniah ye yg lain

shahdiana said...

saya disini,
sebab adalah kita suruh awak baca entry ni...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...