Followers

25 June 2012

monday blues lagi part II

Hahaha...tajuk entry yang tak berkesudahan...sambung lagi monday blues hari ini...actually lepas mondday blues minggu lepas tu busy jugak kehidupan ni...hari khamis dah out station..macam jauh je pergi padahal ke KL je..ada kerja dekat Maktab PDRM Cheras...weekend pun macam busy jugak...adik yang dok kat Kuala Kubu tu balik...so..arini ada kesempatan sikit...ingat nak jenguk kawan-kawan jap pas entry ini dipublish....selamat bersarapan pagi guys!!!!!


4 comments:

Mooniqueen said...

Tu lah bila isnin je mesti mood nak keje tu ada lambat sikit mariiii

Tihara said...

hehe yana asal ari senin je mesti ada en3 monday blues..cheers up eks, akk pon kdg2 tiap hari blues jerk..kuki :)

IntaNBerliaN said...

sibuk betoi ni.. sentiasa monday blues.. hihii

9n0L4 said...

asek asek monday bules aje ni. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...