Followers

12 June 2012

~ mini GA tinta hatiku ~


Hari ini saya nak adakan satu mini GA kepada sesiapa yang sudi menjengah blog saya ini....hadiah seperti yang tertera kat bawah ni ye....syarat yang simple kepada semua followers yang sudi tinggal komen kat sini....pemenang akan diumumkan besok...saya mencari 3 orang yang bertuah...



2 batang Pen 





Keychain 

sehingga pukul 1200 HRS @ 11 Jun 2012

20 comments:

Saya Disini said...

hai..selamat pagi

Comei nye keychin tu..

mummy_ayu said...

morning kat sini..wah senangnya GA..harus la nak join...

shahdiana said...

saya disini,
good luck

shahdiana said...

mummy ayu,
good luck mummy...

IntaNBerliaN said...

keje polis ke ek?

shahdiana said...

tak adalah..takde bakat langsung nak jadi polis...hahhaa

fieda said...

hubby yana polis erk..hihi...

Pecinta pink^^ said...

sungguh mudah GA nye..Nice2..simple but sempoi..hikhik(^_^)

shahdiana said...

fieda,
haa...itu lagi jauh tersasar tu kak fieda...kikikiik

shahdiana said...

pecinta pink,
saja suka hati & nak bagi sume orang pun suka hati jugak...

9n0L4 said...

nak joinnnnnnnnn. hehe. ;)

miloais milo said...

comelnya key-chain tu....

errr,,,, hb uols pak polisi ya?! :o

Tihara said...

wahh ada ga, leh tak nak nyebok kat sini :)

Hanif Idrus said...

nilah GA yang paling sempoi aku join..
Kakak saya dah komen!!!!hahahaha

shahdiana said...

9n0L4,
silakan jangan tak join

shahdiana said...

miloais milo,
idak le kak...

shahdiana said...

tihara,
silakan menyebok kak...di alu-alukan sangat...

shahdiana said...

hanif idrus,
sipi sangat nasib baik sempat hanif...hahahha...

IntaNBerliaN said...

hbs tu camne leh dpt.. kalu 2 2 bkn polis :-)

shahdiana said...

intanberlian,
hahha..rahsia hatiku...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...