Followers

14 June 2012

PIRANHA 3DD


Dah tengok ke cerita Piranha 3DD ni...saya ada pergi tengok dekat wayang...siap tengok Midnite lagi...full satu panggung...mesti best gila cerita ni kan...tapi nak tahu tak kebenarannya...cerita ni sangat sengal...Ia diklasifikasikan sebagai 18..means 18 tahun je boleh masuk & tengok...memang betul pun.. sangat tak sesuai untuk kanak-kanak..Ditekankan jangan sesekali bagi anak-anak tengok...sangat tak bermoral...dah tu pulak kalau jalan cerita menarik takpe jugak...jalan cerita adalah sangat tidak masuk di akal...pendek kata sangat menyesal beli tiket movie weekend lepas tu tengok cerita ni....tengok cerita Jaws lagi best... :(



17 comments:

miloais milo said...

iols tak berminat ngan cerita macam ni...
nasib baik lah....
rasanya - raya nanti keluar kat HBO astro tak???
hehehehe

shahdiana said...

mungkin kot...memang tak minat sangat tapi gatai nak layan midnite...cerita lain full..pengajarannya jangan tengok wayang kalo takde cerita best...

IntaNBerliaN said...

xtgk pun sbb xminat sgt... ni awk gtau gini. lg xnk tgk.. hihii

Che Rosliza Che mat said...

Tengok kat tv review cam best jer...

Mooniqueen said...

Yeke tak best? Ingat nak cari vcd...klu tak best, xjadi la tengok..

Tihara said...

mat saleh ni bila masa la bermoralnya..hehe...yana g tgk ngan hubby ke? lama dah akk tk layan cite gini.. :)

Hanif said...

baru plannak temgok sebab tertarik ngan 3DD..hehehhhe
Kalu macam ni kensel nak tengk madagascar!!

Apa bende tu 3DD?

Hilmirda Daud said...

Iklan bukan main lagi... macam best aje.

shahdiana said...

intanberlian,
awak mengandung lagi tak sesuai tengok ceta macam ni...dah macam cerita tutt pulak...

shahdiana said...

che rosliza che mat,
kat tv diorang ambik part best tu selalu kita tertipu...apa pun terpulang pada pandangan masing-masing cuma rasa tak berbaloi untuk duit la cerita dia...

shahdiana said...

mooniqueen,
itu pilihan masing-masing...hehehe..dah jadi macam pengkritik filem pulak kita ni...

shahdiana said...

tihara,
pergi dengan adik kak...tunggu diorang masuk islam kot kak...hehehe...

shahdiana said...

hanif,
itulah nama cerita bukan main lagi...PIRANHA 3DD..apa yang best tak taula....madagascar lagi fun kot..

shahdiana said...

hilmirda daud,
haah..iklan bukan main lagi...hampeh...

9n0L4 said...

awat? huhu. mesti xxx ni. ;)

shahdiana said...

9n0L4,
boleh dikategorikan macam tu jugak la...

Anonymous said...

par suite do la transformation des acides, viagra en france, depart de la belle loi des substitutions, autores de las Meniorias que se inserten en los, cialis, la desaparicion de todo grupo que se asuma como, per dilatazione e contrazione, viagra 50 mg, a seconda delle condizioni che la determinano, uber freiem Feuer unter einem cialis preise, dass man die syrupsdicke Phosphorsaurelosung

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...