Followers

28 October 2011

WORDLESS FRIDAY



Kenapa aku menggunakan tajuk Wordless Friday???
sebab orang suka guna Wordless Wednesday..hehehe..
hari ini sibuk sikit...nak settlekan kerja yang tertunggak..
tapi bukan sebab aku tak buat tapi sebab kekangan masa okay...
minggu depan kena prepare kerja baru 
untuk kejar dateline 14/11/2011...
semalam pergi Bukit Aman pun balik lewat sikit daripada biasa..sampai je rumah kena layan anak-anak pulak..sangat penat...kalau la buleh pergi SPA sambil diurut bestnya...:D
karang aku sambung..sekarang kena buat kerja dulu okies...
daa....


2 comments:

Tihara said...

date line tu bukan dah lepas..hehe, tetiba nyampuk :)


**yana komen ni kalau guna pop up window, cenang cket :)

shahdiana said...

silap tu..14/11/2011 kak..kan dah kata bz bebeno sampai tarikh pun tak betoi..pop up window tu nak wat caner...yana kan tak reti sangat..heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...