Followers

18 October 2011

TLC - promise me - for the children of rumah aman




Kepada para bloggers yang ada akaun Nuffnang...
bolehlah sedekah @ memberi sumbangan ikhlas yang akan dipotong melalui akaun Nuffnang anda..
( kira diorang tarik dari current earnings anda :D )
aku dah menyumbang..laupun tak banyak tapi yang penting ikhlas...
kalo dapat lebih nanti kita boleh beri lebih kan....

Kesian kat budak-budak kat Rumah Aman ni...


Senang je..pilih amaun kat situ and klik SUBMIT..
tapi mesti ikhlas ye...heheh

Selain tu boleh jugak transfer @ bank in melalui Maybank2u kepada 
Rumah Aman (Shah Alam) at 562106720433

Ataupun boleh adopt Churp..Churp tu..hahah..
aku tak reti sangat nak story mori ni..pape pun terjah sini...

ada soklan nak tanya??? tanya kat sini okay...

selamat membuat amal jariah kengkawan....Amin....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...