Followers

24 October 2011

2intim8 contest..menang hadiah RM 100




Ini contest kat blog nana
Dia join contest Safi Balqis

So mintak tolong kat kawan-kawan LIKE kan gambar dia n geng 
supaya dapat menang hadiah..
syarat-syarat mudah yang harus dilakukan..

1. Like FB Safi
3. Klik galeri & Like 3 gambar Nana & Geng 
4. Buat 1 entry berkaitan contest ini dan link back ke blog Nana - 
jangan lupa letak banner kat atas
5. Tinggal kan link & id FB korang kat komen box Nana

Ini aku Copy & Paste je dari blog Nana

(korang bole like sebanyak mana yg korang nak dalam sehari 
sebab permarkahan adalah berdasarkan 50% undian (like) di laman Facebook rasmi SAFI 
dan 50% lagi daripada pihak juri & 
ajak lah adik, kakak, abang, pakcik. makcik seme orang kampung tolong like sama...
lagi banyak korang like, lagi cerah peluang korang nak menang hadiah)
tarikh last vote : 30 November 2011


hadiah macam-macam ada...
aku dah berkenan dah salah satu hadiah tu..hikss...

selamat maju jaya..:D

1 comment:

Tihara said...

good luck yana.. :)

p/s akk ada send emel ke yana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...