Followers

18 October 2011

mood tak okay sekarang ni...



tak tahu nak story caner ntah...
terhadap perkara2 @ situasi yang menyebabkan rasa sakit hati, tension and yang bakal membuatkan air mata otomatik nak menitis..lagi2 bila melibatkan anak2..
sangat penat memikirkan...kat ofis dah tentu nya masalah keje yang berlambak..kat rumah masalah anak and family...
masalah diri sendiri lagi..sume nak kena pikir..
sume nak kena settlekan sendiri..
kadang2 jadi bosan sebab takda sapa nak tolong tenangkan hati yang runsing ini...
(bukan kepala ke yang selalu runsing)...
bolehlah dua2 sama jek...

2 comments:

Tihara said...

kenapa yana...anak2 sihat? adat dah kalo keje tk sah tk sakit kepala..tp cuba tenang2 ey..banyak kan selawat..kdg2 kita jd buntu..insya allah, semuga situasi makin baik lepas ni k :)

shahdiana said...

kak tihara..

tengkiu kak..tadi cam stress sket...la ni dah semakin ok...:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...