Followers

18 October 2011

cinta elisa


sekarang ni aku tengah layan cerita ni...




Cinta Elisa..setiap hari selasa jam 0900 hrs @ malam di TV3
mula - mula macam cuak jugak tengok ceta ni..tapi dah layan best jugak...tambah lagi heronya Johan As'Ari sangat bagus dalam membawakan wataknya..aku suka karekter dia dalam ceta ni..
Samseng Kampung...



Johan As'ari

heroin juga tak kurang hebatnya...
aku suka dia berlakon sebab sangat menjiwai watak jugak..
apa-apa watak pun menjadi je ngan dia...



Fasha Sandha

Jap lagi nak layan ceta ni la...seminggu sekali je tu so memang kena layan abis la..jangan ada appointment lain waktu ni okay...



1 comment:

Tihara said...

alamak tk minat fasha laa..mak akak ske la tgk ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...