Followers

29 October 2011

blog kena hacked ???????

Tadi bila aku nak post entry keluar the new look cover for posting..entah ayat aku betoi ke tidak..korang dah ada yang jumpa ke...macam tak best la pulak pasal aku tercari-cari kat mana nak klik post..kat mana nak letak tajuk..label pun kat side bar..last-last aku switch balik cover lama....baru senang sikit..naik cuak aku mula-mula ingat dah tukar ke blog aku pasal sehari tak buka...atau pc aku ni kena hacked ke..hahhah....

nak bagitau ni...aku mencari follower bertuah dekat blog aku ni kan..so....sekarang dah 49 orang yang memfollow aku..
means orang ke 50 adalah yang bertuah..
kepada sesiapa yang menjengah blog aku dan terbaca entry aku ni..
kalau korang yang ke 50..please email me okay..
bagitau koranglah yang bertuah tu....
sebab aku nak kasi hadiah..yeay...



Tata :d

3 comments:

z3ttY said...

yeay...sy yg ke 50 !!!.. 。^◕‿◕^。

shahdiana said...

z3tty

email ye..bagi nama, address & no phone...
nak kasi gift!!!!

tahniah...:D

Tihara said...

tahniah dah ada pemenang nya.. :)

bahaya hacking ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...