Followers

26 October 2011

ada apa dekat tesco


Sambung cerita pergi jalan-jalan tadi....

kami pergi Tesco dekat Station 18..
saja pergi jauh sikit pasal dah boring shopping dekat Tesco sini..hahahah
sampai je terus makan dulu dekat A&W


makan ayam & fries....
beli 2 set makan 4 orang....


si Hasya & Zila (adik )


Haikal & ibu


muka poyo


banyak jugak diorang ni makan...lapar kot...

settle makan kitaorang masuk dalam Tesco la..
shopping barang-barang dapur sikit...


mereka berdua ni harus letak dalam troli kalau tak 
jenuh main lari-lari kejar diorang...


antara barang-barang yang sudah masuk troli...


posing kat tempat tisu..


lepas beli barang-barang kami teringin nak makan mini donut pulak...
pilihan kami no 4 sebab dip untuk donut habis jadi no 2 & no 3 tak ada
12 pcs mini donut with 3 varian flavour...RM 5.50 only..

zila pulak nak donut ice cream..RM 3.00..


so yummy...


inilah tempat mengadun donut...sempoi betul caranya..dunut akan keluar secara automatik dalam tempat mengoreng...kecil-kecil..cute sangat...


donut yang digoreng..bila dah garing tolak sikit masul tempat 
keluar sebelah kiri tu...
then letak dalam bekas..letak coklat & 
coklat rice segala bagai....siap....

setakat ini dulu nanti aku sambung lagi ya....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...