Followers

28 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Oleh kerana aku masih terlalu baru @ 
setahun jagung dalam bidang blogging ni...
jadinya follower aku pun ala-ala tak ramai...
di atas reason itulah aku join kempen tingkatkan jumlah followers ini....





dengan harapan lepas join ni ramailah follower blog 
yang tidak seberapanya ini....

syarat join mudah je...

buat entry khas..letak banner kat atas...
link back kat entry blog asal...
buatlah ayat yang menarik..tertarik & da boom 
supaya ramai-ramai buleh join jugak..
jangan lupa FOLLOW blog AZIM RAZAK

 dan LIKE page Terjal Bicara™→'Azim Razak© di Facebook 
(tiada paksaan namun digalakkan) - ini aku copy dari blog AZIM RAZAK

cepat korang sebab masa terhad..
aku baru je terbaca & 
terus buat entry....
jom lah join ramai-ramai okies...

nak tahu lebih lanjut klik sini... 
( aku kadang-kadang blur jugak nak tulis apa lagi )



20 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Mrs Lurve said...

Salam kenal, dr segmen yg sama. Dh follow kamu, sudi2lah follow Mrs Lurve kembali, mekasih :)

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

pinkyanie said...

salam...hye dear...sy pun follow blog kamu juga...sudi2 lah follow blog sy juga ya...thans...
www.cute-ninie.blogspot.com

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

http://alkhattabbatik.blogspot.com

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

ahmad said...

folow sini ke51 :)
happy blogging ye

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

I am...izuan said...

done follow u

Shuhaida Subri said...

Aii.. sorry lambat. Dah follow!

siti hidayah said...

Datang balas singgahan dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. salam kenal ;)

fierul said...

singgah sini dri segmen yang sma :)

SumeSakan said...

ok follow u back dear...salam kenal k dari sumesakan....

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

DAIRI FARISHA said...

Datang dari segmen yang sama. Salam PErkenalan…Dah follow awk..jom follow saya : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...