Followers

23 May 2012

~ KAKI KOMEN TINTA HATIKU ~




Kali ni nak share sikit tentang pengomen tegar 
blog yang tak seberapanya ini...kat atas ni antara pengomen masa mula-mula saya melibatkan diri dalam dunia blogging ni...masa tahun 2009...kebanyakan daripada mereka dah tak aktif dah pun sekarang ni...at least diorang la antara pemberi semangat kepada saya di awal penglibatan saya...



Ini pulak rekod untuk tahun 2010...
masa ni tengah suam-suam kuku...
baru mengenali Mr Nuffy....baru tahu edit blog sikit-sikit...ramai antara diorang ni pun dah tak dengar khabar berita...sedey kan...



Tahun 2011 ni dah expert sikit...
ceh ayat berlagak...
maksudnya dah tahu a lot tentang blogging ni la...
dah tahu banyak gadget...
dah pandai join GA and sebagainya....
Mereka-mereka inilah yang masih stay dengan saya 
sehingga di saat entry ini ditaip...
amyna,mummy ayu,eita & ramai lagi....
TQ guys for being here for me...hehehe...
and of course for support me...



See...rekod tahun 2012...
tahun ni baru start kenal dengan 
9n0L4kak fieda & yang lain-lain lagi...
diorang sangat supportive....
i loike....
pantang je ada entry mesti diorang datang komen...
TQ dear...

korang semua best !!!!!!!!!





10 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

nama aku ada la... tahun 2012 :) thanks

fieda said...

ni dtg komen laju2..mmg pantang nmpk yana updated entry maka tercongok la kak fieda kat depan mula pintu umah yana ni..wlpn tuan umah jrg ada kat umah kak fieda tetap masuk dan duk bersila..hahaha...tu la kak fieda pun pengomen yg lama2 ramai yg dh tak aktif..mana dorang gi ye..buat blog baru ker...??kak fieda syg la nk tggal kawan alam maya ni sbb semuanya mmg terbaekkk...

shahdiana said...

rapunzel cikilolo,
TQ dear...

shahdiana said...

fieda,
napa tak bukak peti ais minum dulu....hehehe...TQ kak fieda....sayangkan dengan semua kawan-kawan walaupun kita tak pernah bersua...

fieda said...

selamat pagi yana..datang nak ajak breakfast ni...jom..

shahdiana said...

hahah...baru pas makan..awat lambat sangat

IntaNBerliaN said...

ooo kiranya dh lama la berblog yer...

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
dah lama tapi tak maju sangat perniagaannya...hahahahah

9n0L4 said...

camne nak buat ni yana? ajor sket. hehe. nak jugak tahu blog kite. ;)

Tihara said...

tahniah yana... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...