Followers

31 May 2012

geram pulak rasa hari ini....

Baru je berjanji nak update selalu dah busy yang tak henggat pulak..mai nak story sikit...kerja yang dok tengah buat  ni nak kena 2 orang boss sign...dah tu diorang pakat-pakat cuti...yang kita ni jenuh nak siapkan sorang dah tu nak pikir sapa pulak nak ganti sign... aduhai... bayangkanlah...setiap orang kena ada dua salinan...yang ada lebih kurang 300 orang...yang baru siap 150++ kot... nak hantar pulak hari selasa ni...mana dengan nak cop lagi...nak photostat lagi....geram...geramm....rasa macam nak naik hangin dah...tu yang tak fedulik updated sikit untuk curahkan rasa hati...kata anggap blog macam diari kan...heheheh...so..korang makan apa tengah hari ni...jangan lupakan saya okay..terpaksa sambung kerja balik...karang-karang kita story lagi kalo hangin dalam badan masih tak kurang...hahahha  :D




11 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

haha! dugaan kerja!

CINTA UNTUK KITA said...

fuhh!! sbr2..:)

Mooniqueen said...

Ala kesian Nya...mana bos tak cuti skrg kan tgh cuti sekolah....time ni nak berholiday...

miloais milo said...

bersimpati dengan uols...
sabar ye nokkk!~

9n0L4 said...

sabor ye yana. jgn hangin gt. nnt cepat tue. ;)

shahdiana said...

rapunzel cikilolo,
yup..sangat dugaan...

shahdiana said...

CINTA UNTUK KITA,
tengah bawak sabar bebanyak ni cuma muka dah jadi ijo...

shahdiana said...

mooniqueen,
tula memang tak salah tapi dok pakat-pakat cuti semua tinggal kita terkontang kanting...

shahdiana said...

miloais milo,
TQ kak...

shahdiana said...

9n0L4,
tu tengah maintain senyum ni...hahahah

IntaNBerliaN said...

biasalahkan keje... ada ms sennag.. ada ms bz tak hengat.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...