Followers

28 May 2012

~ hari sukan syakir haikal - haikal sport's day ~





Gambar dalam kereta..masa sampai dekat padang...tak tidur dia malam tu pasal risau lambat bangun...pagi hari sukan tu pun bangun punyalah awal..agaknya dalm pukul 5 lebih kot...dalam 6 lebih tu dengar dia nangis...hekhek...takut terlambat pergi hari sukan nanti cikgu marah...aduhai....bila time sampai ni kami yang paling awal..cikgu-cikgi pun dok tengah decorate padang..hahaha itulah karenah Syakir Haikal




Sebab masih awal so suruh dia posing dalam kereta dulu...




Inilah khemah parents & jemputan




Posing dekat padang pulak...
Syakir Haikal yang sangat sporting...




Inilah kasut baru untuk Sport's Day Syakir Haikal....








Time ni kena kawat masuk perbarisan...
tu dia Syakir Haikal...



Tahun lepas rumah merah...tahun ni rumah biru pulak...









Warm Up senamrobik...





tarian rancak...







Rasa berbangga jugak pasal Dato' Seri Ahmad Husni Hanadzlah ( Menteri Kewangan II ) sanggup menghadirkan diri merasmikan Hari Sukan pada kali ini...







Bagi ucapan semangat untuk Tadika Intelek...







Bergambar bersama Menteri..orang ramai pun tak lepaskan peluang bergambar secara personel dengan Dato' Seri...




Entah macam mana abah saya & Sofiya Hasya boleh terselit kat situ...abah saya memang kenal dengan Dato' Seri sejak beliau belum menjadi Menteri lagi..



Bergambar dengan budak-budak rumah biru...




Sukan bermula...berduet dengan Auni....







cepat....cepat.....



Ini permainan kedua...setiap umur ada dua games...untuk umur 6 tahun dua games ni la yang diorang main...









Inilah budak pengacau...nak belon la dia...
nak ice blended la dia....
tengoklah belon dia dah leper..
kejap je dia belasah habis....





Nur Sofiya Hasya...

tahun ni rumah biru dapat tempat kedua...
Syakir Haikal dapat dua biji bekas makanan...

7 comments:

Tihara said...

murah rezki anak2 dapat bg tupperware kat mak dia :)

ArifChangmin said...

comel je dia buat senamrobik

Hanif Idrus said...

Melalui entri diatas saya dapat megulas:
a) ujudnyapom-pom girl ..hehehhehe
b) Syakir bersemangat nak bersukan..hehehe
c) Mama dia lagi bersemangat nak bersukan sebab Syakir dapat kasut baru..kekekeke
d) Tadika kesayangan Menteri..dahsyat!!!
e) Tadika ini banyak sponsor sebab hadiah semua besau-besau...hahahha

Tu ajer komen...nanti kakak marah aku lak...

9n0L4 said...

excitednye bile tengok sume gmbr ni. ;)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... meriah!! :-)

Ummi Iman said...

Semangat sungguh nak bersukan ;) budak2 seronok. Macam kita masa budak2 juga ;)

Cinta Misteri said...

Bdk2 mmg mcm ni. Xcited dia tkleh dthn. Klau ada agenda yg dia suka, dialh yg siap lbh awl.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...