Followers

11 May 2012

BUFFERED EARNINGS




Lagi cerita pasal buffered earnings...dah lama tak dapat BE ini...mungkin jugak sebab tak selalu updated @ dah lama tak updated....inilah kesemuanya BE yang pernah menempek kat blog ini.....mesti tak boleh beat BE dekat blog korang kan...semoga di masa hadapan akan ada lagi BE yang akan diletak oleh Nuffnang...:D



16 comments:

Tihara said...

wahh agak2 leh velanja pizza dah ni kan yana...

shahdiana said...

manada kak...roti canai lepaslah....

IntaNBerliaN said...

oo BE dah jd ME ek.. dah blh cashout lah yer.. :-)

insyaAllah.. nanti dptlah BE baru plak tu :-)

9n0L4 said...

wahhhhh. yana punye byk nyeee. huhu. nak jugakkk. ;)

Hanif Idrus said...

Macam belum cash in lagi ni...
kena belanja ni..hehehehe

By tHe way..Happy Mother Day to You...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

shahdiana said...

intanberlian,
tak cash lagi ina...sebab nak tunggu banyak dulu hahahaha

shahdiana said...

9n0L4,
manada banyak kita punya...rasa tak boleh beat awak pun....hahaha

shahdiana said...

hanif idrus,
TQ for the wish.....nanti akak belanja roti telur tapi hanif bayar sendiri...ikikiki

shahdiana said...

sherwieyna muzzawer,
TQ follow..sekarang jugak kita jengah ....

fieda said...

yana..kak fieda ni lagi la updated ari2 tp BE tak mau gak lekat..aduss..

Ummi Iman said...

Wah banyak!

9n0L4 said...

ehhhh ape pulak tak boleh. dh boleh la ni. kite takde pun BE. sedihhhhhh.

shahdiana said...

fieda,
tak tahu sebenarnya konsep dia camaner lagi kak...esok-esok mesti ada rezeki akak tu....BE yana tu jela sepanjang bertahun blogging ni...:D

shahdiana said...

Ummi Iman,
banyak jangan tak banyak....meh kita belanja semua......

shahdiana said...

9n0L4,
hidup mesti boley kan...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...