Followers

03 November 2009

semalam dan hari ini....

hai semua...harini kena try bubuh entry lagi..bukan kata semalam2 tak bubuh cumer bila dah sent da sampai2...tension jugak..tapi apa nak buek..kena banyak kan bersabar..separuh daripada iman..hiks...
nak cerita apa ye...ntahla harini macam kabur2 sket..since smalam bz wat keje yang nak kena kejar updated..da siap 70%..tinggal sket2 lagi tuk adjust pastu boleh submit..aku membebel punyalah banyak klu tak leh masuk kang wat ponat ajo...cukuplah tuh..jap lagi kita sambung ngan 1 resepi baru...ini kira takder gambar pasal kat opis..klu pegi cc baru boleh upload...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...