Followers

13 November 2009

> entry hari ini <

salam kepada semua...hari ni aku amatlah bosan..tapi reason dia aku pun tak pasti kenapa dan mengapa...line kat pej amat2 lah slow..aku selalu rasa macam ni pun..mungkin ada masalah2 yang menggangu fikiran tapi aku macam tak nak pikir laupun sebenarnya aku dah terlalu pikir tanpa aku sedari..ish..rumit tak idup aku???boleh lah boleh.....hari ni aku balik sitiawan...kampung halaman hubby..lama woo tak balik..since raya hari tu jek...2 hari kat sana ditambah dengan musim hujan memanjang ni..tak gi memana kot...just lepak and rehat bersama family tercinta... : D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...