Followers

24 November 2009

>>perJUMpaan<<

petang ni lebih kurang jam 2.30 tadi ada meeting @ perjumpaan EO and staff..membincangkan hal2 pejabat yang boleh ditambah dan dibaiki..salah satunya ialah mengenai KEDATANGAN @ ATTENDANCE..hehehe bicara tentang bab ni aku pun salah sorang yang datang lambat..tapi bukanlah sampai lambat sangat maybe dalam 3,4 minit jek..hahah ( lambat still lambat ye )..okaylah kita akan sama2 perbaiki mana yang patut..bersempena lagi nak new year kan mesti kena ada matlamat dan harapan baru..cewah...puitis sungguh aku petang2 cenggini..ni nak tunggu waktu balik dah ni ye...cu 2morrow....


adios...:D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...