Followers

19 November 2009

PROGRAM JEJARI BISTARI...



tengok gambar manik2 kat atas tu..very colourful kan???iniila adalah entry masa aku pegi PROGRAM JEJARI BISTARI minggu lepas...



sume manik ada 7 kaler...ini adalh di antaranya..aku try nak close up sket tapi guna kamera anset dah tu lampu pun romantik sangat...



okaylah dapat belajar macam ni yang penting pasni klu terdesak boleh la jahit kat baju sendiri and anak...yang kat atas ni nama jahitannya ialah beriring jalan...hikhik..cikgu yang ajar tu bagi nama...



ini gambar dekat...



ini pulak Bunga Sakura...cantik tak????




ini susah sket...nama aku dah terlupa tapi ada perkataan tocang aku rasa...


bolehlah boleh......:D
terima kasih banyak2 pada kak Fatimah Sham and kak Latipah ( briged utara PGA )

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...