Followers

31 March 2014

siapa nak baucer untuk beli tudung



~ STICKY ENTRY SEHINGGA 31/03/2014 ~


Rata-rata daripada kita semua memakai tudung kan...
so haruslah kena beli banyak tudung untuk matchkan dengan baju yang korang gayakan setiap hari 
samada nak ke Office @ pergi berjalan...
Tudung2u adalah salah satu kedai online tudung 
yang terbesar di Malaysia sekarang ni...
Harga dah tentulah sangat berpatutan 
yet corak yang menarik...
yang pasti macam-macam pilihan 
korang boleh dapat dekat Tudung2u...



Shawl Labuh


Ada Shawl Labuh 


Tudung Bawal


Ada Tudung Bawal




tengok hanya RM3 je okay untuk Tudung Bawal Kangaroo ni... siapa yang tidak teruja kan...


Shawl Half Moon


Ada Shawl Half Moon latest design...


Anak Tudung Ninja Hitam


Ada jual anak tudung...
yang ni Anak Tudung Ninja Hitam bermula dengan harga RM6 sahaja..
sangat berpatutan kan...


Anak Tudung Syria Corak


Anak Tudung Syria Corak ni pula 
bermula dengan harga RM8 sahaja..

Kalau dah pakai anak tudung & tudung haruslah ada keronsangnya kan..barulah nampak cantik dan kemas...
jangan risau keronsang pun ada di jual dekat Tudung2u ni..pendek kata one stop untuk semua...

Antara design keronsang yang ada dekat Tudung2u

Kerongsang Diamonds - Biru


Keronsang Diamond Biru hanya RM12


Kerongsang Matahari - Pink


Keronsang Matahari Pink hanya RM12


Kerongsang - Pelangi


Keronsang Bunga Pelangi hanya RM12
yang ni amat menarik minat saya...


Kerongsang - Merah


Keronsang Merah ni RM22





Ada juga Cabutan bertuah 
untuk pembelian RM40 ke atas...
nampak tak betapa bestnya shopping kat sini...
dahla tak payah pergi kedai...
klik-klik je..terus hantar order depan pintu..
yang paling best boleh dapat cabutan bertuah lagi tu... :D




Nak Free lagi..terakhir adalah free postage dengan pembelian RM70 dan ke atas...apa susah kumpul-kumpul dengan kawan satu office tu sure lebih RM70 punya kan...

Okay sekarang the best part is 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

kepada pembaca setia Blog Tinta Hatiku saya nak bagi Baucer 15% untuk korang shopping dekat Tudung2u ni ye...

bila nak checkout tu just masukkan code ni
 ARK2014 (sah sehingga 31 March 2014)


last but not least...
happy shopping kepada korang semua....











9 comments:

IntaNBerliaN said...

wah, siap ada cabutan bertuah lagi kan..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.SD..

wah..best ni... ^^

Shida Radzuan said...

wahhh mcm best jer :)
tudung kangroo tu rm3 fuhh!!

Rosmiza Ali said...

Murah2.. =)
Rosmiza Ali Official Blog

liyana said...

wah..cam best je tgk ye :)

eita said...

murah giler tu...

Tihara said...

akak suka shawl, yana selalu sopim sini ker :)

sal ya said...

Akak dulu pn dpt jgk tp x ngadap laptop sgt jdk x buat review tu.

9n0L4 said...

mcm best jeeeeeee. lps ni kne mark la wsite nih. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...