Followers

06 March 2014

Salam Khamis...



Selamat pagi & good morning...
dah sampai tempat kerja ke...
pagi ni saya awal sikit dari biasa...
ambik mood kerja jap dengan menghapdet blog ni...
makan apa breakfast nanti...
bila datang kerja je mesti 
dok pikir nak breakfast apa...hahahaha
kerja pun ada pikir tau...
Perkara sunat yang boleh dilakukan pada hari Khamis...
potong kuku...so pagi tadi dah 
potong kuku Haikal & Hasya sebelum ke sekolah...
petang karang giliran Syakira Husna...
Lagi perkara sunat ialah berpuasa pada hari Khamis...
berjimak pada malam Khamis.... :D
Ini antaranya ye...korang mesti tau lagi banyak perkara sunat yang boleh kita lakukan pada hari Khamis ni....
Salam Khamis....Salam Ukhuwah...

5 comments:

Hanif Idrus said...

Salam khamis buat awak jugak..

wantie said...

happy thursday....

Tihara said...

salam khamis yana
**siapa yang pomote pretzel mini?
:)

TiranaAduka said...

salam di ptg jumaat yg indah dan damai.

Terima kasih atas lawatan ke blog ta.dan sudi tinggalkan komen.
Salam kenal.maaf nak panggil siapa di sana ye?

TiranaAduka said...

i like this post

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...