Followers

20 April 2014

kerja pada hari minggu



Morning semua..Lama tak updated blog...rindu tetapi kekangan masa sangat-sangat sekarang ni..sihat ke uollss semua...saya alhamdulilah sihat je...anak-anak pun sihat...

Sibuk sangat dengan kerja pejabat & kerja harian sebagai seorang ibu & anak...sejak akhir-akhir ni emak saya tak berapa sihat...so saya terpaksa bahagikan masa untuk menguruskan banyak perkara...

Sabtu & Ahad ni pulak terpaksa ke tempat kerja menyiapkan kerja yang mendesak...dah kerja kan terpaksalah buat dengan ikhlas tau..demi kerana tanggungjawab...actually semua kerja kita kena buat dengan penuh tanggungjawab barulah rasa motivate diri kan...  hihihihih....

Tengah buat kerja ni tapi rindu sangat dekat blog kesayangan so kita corat sikit...tadi dah breakfast bihun goreng...korang semua makan apa breakfast ni... :D

4 comments:

sal ya said...

Tu la.. Last year sy pn mcm tu. Rindu kat blog tp alergik pny psl x terupdate mana. Skg br nk start semula.

Tihara said...

tak pe
selamat bekerja yana :)

Tihara said...

apa khabar yana
lama nya tak dengar khabar yana..
henset akak rosak habis hilang no yana, nanti yana wassap akak boleh tak ?

eita said...

rajin nyer akak keje..hehehehe

biasa lah kak cari rezeki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...