Followers

28 March 2013

kerinduan bakal terubat



Selamat petang semua...dah minum petang ke..kat ipoh ni hujan..kalo dapat goreng pisang panas sodap jugak...heheheh...Actually minggu ni saya berdua je dengan si kecik Syakira sebab dua lagi anak manja saya ada kat kampung dengan ayahnya..maklumlah cuti sekolah kan..saja biar diorang dok dengan ayahnya...boleh lepas rindu...jarang dapat jumpa lama-lama kan...tapi the good news is petang ni saya akan ambik diorang dah..preparation untuk sekolah minggu depan..nak kena tengok buku sikit...check pencil case...kalo Haikal boleh dikatakan hari-hari ada je yang hilang dari pencil case dia...hmmm...so rindu saya pada anak-anak bakal terubat..rumah yang tenang ni pun bakal bergegar kembali...hahahah...

Second news...permohonan bertukar saya mungkin kecundang di tengah jalan...disebabkan dah ada orang yang akan dicadangkan untuk mengisi kekosongan yang saya apply tu..semalam dapat tahu & sangat down a.k.a. sedih sangat..jenuh saya tunggu...dah penat saya berharap...tak ada rezeki saya...perasaan bercampur baur...seih..geram..rasa nak marah..kecewa..bengang...
semua perisa ada....doa saya semoga Allah dah tentukan apa yang baik & buruk buat saya sekeluarga....

Kawan-kawan take care...luv u all... :D

5 comments:

eita said...

mungkin ada rezeki yang lebih baik..sapa tau kan..

Tihara said...

moga segala urusan dipermudahkan..cuba lagi k

shahdiana said...

eita
harapannya macam tula..try motivate diri...

shahdiana said...

tihara
mesti cuba lagi cuma sekarang terasa sangat kekecewaan tu..husband pun rsa frust...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak...
huhu..x pe..bukan rezeki akak.. insyallah..rezeki ada dimana2..
luv u too.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...