Followers

13 March 2013

Kerat 14 Full Movie




Hari ni nak share cerita ni dengan korang..ada yang dah tengok tak...Kerat 14..tajuk memang gempak..pelakon pun sangat gempak...Aaron Aziz & Siti Saleha..ada juga Zamarul Hisyam...pada saya cerita ni sangat simple..pada tajuk tu kita dah tau cerita sampai habis..maksudnya lagi jalan ceritanya kita boleh agak...pendapat saya pelakon yang hebat macam ni tapi berlakon cerita yang agak tak mencabar...saya beli Astro First je tapi rasa tak berbaloi pulak...

Saya cerita sikit ye...Haziq a.k.a. Aaron Aziz ni couple dengan Siti Saleha ni...pastu ada mamat nak potong line dengan guna minyak senyoyong tu kot...so Haziq ni panas baran & belasah dia..punya gaduh sampai akhirnya tertikam leher..matilah lelaki tu..nak sorok punya pasal Haziq keratlah dia 14 pastu diorang buang...ada mamat bangla jumpa mayat dalam tong sampah & report polis....soal siasat & Haziq mengaku...nampak tak betapa simplenya....ermm...2 bintang untuk pelakon je kot....pendapat korang.....


13 comments:

Tihara said...

akak dah agak dah yana, tengok tajuk dia pun dah rasa tak mau tengok..tapi bagus jugak yana tolong review..filem melayu filem kesian kecuali buah tangan arwah yasmin, walau slow, kontroversi pun tapi dia punya sentuhan tu lain... :)

izan mama mia said...

baca tajuk pun dah seriau tuu

eita said...

x pernH nk tengok citer mlyu...

Anonymous said...

You made some decent points there. I checked on the web to learn more about
the issue and found most people will go along with your views on this website.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
huhu..cma x tgk lagi..so tak tau nk bg bp bintang..

Anonymous said...

Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm
absolutely enjoying your blog and look forward to new updates.


Here is my site :: baby colic

shahdiana said...

herba tihara,
itulah kak..hajat di hati nak sokong filem melayu tapi bila tengok cerita macam tu..ermm...nasib tak beli dvd yang berpuluh-puluh tu...hasil tak seberapa...

shahdiana said...

izan mama mia,
tajuk seriau tapi tak la seriau mana pun sebenarnya...

shahdiana said...

eita,
ye eita...huhuhuh...

shahdiana said...

cma shlema,
cma tengok je kat blog akak ni..tengok first & last boleh tau the whole story kot....

IntaNBerliaN said...

a'aa lah, dr sinopsis yana ni mmg mcm simple je...

Shida Radzuan said...

dah tgk..xbestlah akak ^_^

9n0L4 said...

tak best ke. huhuhu. kesian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...