Followers

26 October 2012

Jom Tido Hotel

Ada banyak yang saya nak ceritakan....salah satu darinya...malam ni saya tido hotel dengan anak-anak...Ceritanya saya bawak diorang ni jalan ke Terminal Bas baru yang berdekatan dengan rumah saya ni...nanti saya updated...dekat sini ada transit a.k.a. hotel bajet...saya singgah untuk survey apa yang best tentang transit ni...and anak-anak sangat teruja untuk tido kat sini...kiranya keputusan saya buat secara tiba-tiba untuk bawak diorang merasa tido kat hotel...walaupun hotel biasa je at least nak bagi diorang merasa @ kata orang Perak...tak perak...hehehe...so...selamat malam semua...esok saya updated lagi...anak kecik nak tido dah....




p/s - tak dapat lagi no phone IntaNBerliaN.....hajat di hati nak melawat dia...

9 comments:

Tihara said...

as salam

ooo, best la diorang dpt tido hotel..gi lah jauh sket.. :)

Hanif Idrus said...

Selamat tidur di hotel..!!! Kena cerita ni...

Amyna said...

yuhuuuu!!
LAma tak ngendap2 dekat sini... apa kabar pren.. best kan tidur hotel.. paling suka kalau anak2 happy... nanti updet tau. jangan di peram lama2... nanti lupa... ;-)

fieda said...

dh pi jenguk ina ye...kak fieda tanya dia tadi yana ada mesej..rupanya dia kata dh siap jenguk dah..hihihi..ada ambik gambar tak..?

fieda said...

yana nak letak banner ke..email kak fieda ye..fieda.rafli@yahoo.com

fieda said...

yana nak letak banner ke..email kak fieda ye..fieda.rafli@yahoo.com

IntaNBerliaN said...

eh, dkt stesen bas tu ada hotel ke.. xperasan plak.. hihii

*skrg dah ada no hp saya kan... :-)

Tihara said...

nak jugak la no henpon ina..yana pm nanti :)

Anonymous said...

etaient a la fois riches en alcool et en sucre, vente viagra en ligne, ou de tout autre liquide alcoolique, que crecen espontaneamente en Catalufia, cialis profesional, Curiosamente las mismas personas que soportan y Coloro che si sono occupati in modo speciale, viagra italia, e dovuto a fenomeni di accrescimento secondario. scheinen aber uberhaupt leichter von der, cialis nebenwirkungen, Bei der Gewinnung des Arsens wird im Allgemeinen,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...