Followers

23 October 2012

Indahnya Instagram





Mesti korang dah biasa dengar pasal Instagram ni kan...pada saya ini benda @ pengalaman baru bagi saya...baru nak ada handphone canggih sikit...yang orang panggil smartphone..itu pun yang paling biasa & bersyukur sangat dapat memakainya...masalah saya dengan Instagram ni...bila masuk ada keluar sama ada nak sign in @ log in...dua-dua saya dah try tak mahu pun log in nya...berkali-kali dah try sampai rasa macam payahnya benda ni...Instagram ni kan dikaitkan dengan  ' A Beautiful Way To Share Your World '...Tapi saya tak dapat nak share apa yang beautiful sangat tu dengan Instagram ni...kalaulah ada sesiapa yang sudi nak share dengan saya info ni...


Di kesempatan ini nak ucapkan tahniah buat Ina (IntaNBerliaN) dah selamat lahirkan baby kedua...means adik Alisha....Tahniah kepada Ina & Husband..tak lupa pada Alisha jugak dah jadi kakak ye sayang... :D








11 comments:

Mooniqueen said...

Welcome to IG fan.... Hehehe...

shahdiana said...

welcome apanya...nak guna pun tak reti maa....

Tihara said...

as salam..

guna adroid tak..bese insta ni share ke fb tp akak just buat utk edit pic je then uplod dalam bloger droid..senang sikit guna android..

Hanif Idrus said...

Jom friend saya dalam instagram...
Pendek kata amik gambar guna instagram ia ..terus publish kat FB dan macam2 lagi...Itu ajer...heheheh

shahdiana said...

tihara,
android tu handphone la kan...hahaha...cetek btoi info yana pasal benda-benda ni...

shahdiana said...

hanif idrus,
nak friend tu boleh tapi nnt akak terer guna instagram tu dulu ye...

fieda said...

mmg tak reti la mende2 ni..

fieda said...

mmg tak reti la mende2 ni..

IntaNBerliaN said...

sy lgsung xreti sbb hp pun cap ayam.. hahahhah

*thanks yana.. :-)

Deq's Qienz said...

ehh ader instgram ke?? leh la nk pollow mollow..hehee

wan nurul hezrina said...

nurul guna smart phone tapi tak gunapun sangat instragram nie..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...