Followers

25 October 2012

<<< selamat hari raya aidiladha >>>



Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua rakan-rakan bloggers...minta ampun & maaf kalau ada sesiapa yang pernah terasa hati dengan saya samada sengaja @ tak sengaja..tapi saya memang tak pernah sengajakan kalau ada yang terasa tu ye...hehehe...tadi pergi pasar kejap...sangat kejap ye...beli daun kelapa nak buat ketupat...jemputlah datang ke rumah ye...

Tengah hari ni tak tau la dapat balik half day ke tidak...sebab boss besar tak bagi keizinan lagi...tapi boss kecik cakap tak boleh...huhuhu...

Banyak ke yang buat korban tahun ni...saya tak ada kesempatan lagi nak buat korban...Tengoklah kalau ada rezeki lebih tahun depan & panjang umur...

Kejap-kejap lagi saya jalan rumah korang...daaa...... :D

5 comments:

Tihara said...

as salam yn :)

salam aidil adha, sowy tk reply sms sbb dh lama tk topup, x de sape nak calling pn..wat call in jer..err sorry ey, akk tak tau no phone dia..cer tanye kawan2 len..

shahdiana said...

tihara,
yeke...takpe-takpe kak nanti yana guna alternatif lain...

fieda said...

salam aidiladha jugak buat yana..

IntaNBerliaN said...

salam aidiladha..

blh baru nak wish.. hihii

wan nurul hezrina said...

nurul tahun nie tak korban.selalu akan balik kpg hubby tapi tahun nie alik melaka kpg nurul..abah masuk icu,adik num2 bersalin..huhu mmg berkorban benda lain pulak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...