Followers

21 September 2012

semangat menghapdet ke lombong pulak...



Lama tak update...bukan lagi ke laut...ke sungai...ke lombong dah semangat nak update nya...rasa nak updated tu ada tapi macam malas nak menaip...dok BW & gelak baca entry kawan-kawan je...seronok...macam manalah nak kembalikan semangat ini....

5 comments:

fieda said...

yana..kak fieda tak reti nak buat tutorial tp cer yana ikut tutorial ni...

http://myra-aida.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-banner-blog-guna.html

fieda said...

kak fieda guna tuto tu jgk..

IntaNBerliaN said...

sm lah.. sy pun bila dah xda mood tu mmg x update.. tp ni skrg mood dah mai, tu yg update je... hihi

Hanif Idrus said...

Kan ini dah updated..heheheh

Tihara said...

alamak..cari balik semangat tu nyorok kat mana..ske bc en3 yana tapi jarang nye meng update... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...