Followers

27 September 2012

perlu ke nak tengok tarikh ???



Setiap kali korang baca entry dekat blog blogger lain korang tengok tak bila dia post entry tu sebelum tinggalkan komen...macam saya biasanya saya baca & terus komen...tak kiralah bila blogger tu tulis entry dia tu...tambah lagi macam saya yang jarang updated ni...bila dapat je peluang BW saya pun terus baca & komen ...kalau rasa macam entry yang pasal kematian @ sesuatu kejadian  ke baru saya tengok tarikh untuk tahu bila berlaku....hehe...

13 comments:

hnahdy said...

hana xtegok pun tarikh entry. kalau sesetengah entry yang ada tarikh kat atas entry tu baru hana tengok

nuyui a.k.a miss YUI said...

slalunya tak tgk.. bc entry dan komen terus..hihi.

Tihara said...

biasanya akak akan tengok, sbb nk tau ini en3 terkini atau 2,3 hari lepas..tak puas hati kalau takde tarikh...yana gi blog arwah kawan akak tu ke? syukurlah ada tarikh, tak lah terlupa nanti :)

Rapunzeel Cikilolo said...

aku tgk tarikh. tapi aku selalu komen latest entri yang diorang tulis. sebab aku baca through dashboard. aku klik ikut turutan dari atas ke bawah.

misshannajr said...

kalau pestaim masuk blog tu saya akan komen ikut suka jer..mana yang saya nampak dan rasa nak komen cepat jer jari ni menaip hehe..

shahdiana said...

hnahdy,
aiks..ada jugak yang sama dengan kita kan...hehehe

shahdiana said...

nuyui,
sorang lagi sama dengan kita...

shahdiana said...

tihara,
tula kak..yana ni kan jarang updated bila masuk je blog orang terus baca & komen...x kira lah entry baru @ lama...asal menarik....

shahdiana said...

rapunzel cikilolo,
tengok tarikh ye...patutlah tiap kali kita updated awak datang komen...tq...

shahdiana said...

misshanajr,
ni first time masuk sini kan...jangan lupa datang komen lagi ye...

Hanif Idrus said...

Tak tengok gak.....

IntaNBerliaN said...

ada tgk n ada xtgk tp byk xtgk.. hihi

wan nurul hezrina said...

samalah kita.tak tgk sbb selalunya mmg nurul akan komen entri lama2 so kadang loncat2 entri so mmg tak tgk tarikh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...