Followers

27 September 2012

budak bertiga yang saya sayangi


















Apa lagi yang nak disharekan dekat blog saya ni kalau bukan gambar & karenah budak bertiga ni...manalah tahu suatu hari nanti bila diorang dah besar diorang dapat juga baca kisah diorang ni kan...tapi suatu hari nanti tu tak tahulah masih ada @ tidak blog ni...yelah zaman semakin canggih kan...gambar-gambar ni saya ambil masa bawa diorang ke tempat main yang dekat Tesco tu...semua habis hati sampai tak nak balik...yang kecik tu pun boleh tahan perangainya..okaylah mood baru nak beransur-ansur ni...saya pun tak sihat..nanti saya share kat sini kalau berkesempatan ye.... :D

5 comments:

Tihara said...

alahai tiut2 nye budak2 ni..byk gambo puas hati tengok...hooh kan ntah2 blog pun dimansuhkan masa tu sbb skrg ni free kan..

Hanif Idrus said...

Suka hati naik pusing-pusing.
Semoga kakak cepat sihat!!

Rapunzeel Cikilolo said...

they are happy kan?

IntaNBerliaN said...

share ttg ank2 best kan.. kenangan semua tu :-)

wan nurul hezrina said...

budak2 kalau bawak g tempat2 cenggini kemain hepilah dia..si adik tuh nampak mcm rambut sofia.curly..hehe cumil semua anak2 yana..ada boboi..nurul teringin anak lelaki lah pulak..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...