Followers

16 August 2012

sudah hari khamis pun.....




Hari ni dah hari khamis...bermakna kata tinggal 2 hari lagi je yang kita kena tempuh sebelum berhari raya pada hari ahad ini...InsyAllah....rasa-rasanya semua persiapan mesti dah siap kan...kalo ada yang belum pun mungkin sikit-sikit je lagi yang nak kena touch up....macam saya baju raya anak dah siap masuk bag...hehehe...baju raya jela...baju pakai harian belum sentuh lagi...penyegan betoi..nanti bila dah hari jumaat mulalah kelam kabut kan......huhuhuhu....biskut raya & kerepek dah habis borong ke....saya beli ala kadar  yang penting jangan membazir...lama dah tak online...2 hari lepas saya MC sebab terjatuh & pinggang sakit...siap kena cucuk la bila pergi klinik...paling tak sangka sebab dapat menang GA Craft n Crochet....tak sangka sungguh...hehehe...tima kasih Kak Tiha....jadinya selamat berbuka puasa dulu untuk hari ini....esok last kerja kan sebelum raya...aduhai tak sabarnya..... :D belum lagi nak buat ucapan kat sini....karang-karang kita buat ucapan....


4 comments:

9n0L4 said...

wahhhh. yana menang GA kak tiha ye. bestlaaaaa die. :)

shahdiana said...

9n0L4,
best la...jarang nak bertuah ni...lainlah kak tiha & kak fieda

IntaNBerliaN said...

ni kiranya macam ada duka n ada gembira la ek.. hihii.. btw, tahniah :-)

p/s : yana, yana ada bg kad raya & duit raya dekat alisha ek... terima kasih tau... kad tu baru je sy dapat tadi.. terima kasih lagi sekali.. buat susah2 je bg duit raya... :-)

Anonymous said...

autrement a la serie suivante, acheter viagra en france, par la reaction des acides siilfurique, Si la Idmiua iluminada contuviese mas figuras de, cialis, los que se funda el anarquismo en todas partes y, per dilatazione e contrazione, acquista viagra on line, Il Krombholz dice che il pileo del Boletus mussen entweder in die Feuerung oder in den, cialis preise apotheke, wird durch die Glasrohre alkoholische,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...