Followers

02 August 2012

sembang kosong tapi takde suara hanya boleh baca

Tajuk entry memang hot tapi isinya simple je...inilah penangan orang yang letih berpuasa...heheheh...Dah tengah hari bermakna dah setengah hari la berpuasa untuk hari ini...tengah hari ni tak pergi mana-mana pun...dok pejabat je...letih nak keluar karang dahaga pulak...hahaha...macam budak-budak...sambil BW sikit-sikit sambil jugak menulis kad raya kepada yang bertuah...dah 2 minggu puasa ni ramai lagi tak yang masih penuh puasanya....ha...ha...jangan tipu...kalo ada reason macam orang pempuan takpelah...jangan saja ponteng puasa tau.....so...pikir-pikir nak masak apa untuk berbuka malam ni ye....


5 comments:

Prettywrite said...

hehe orang pempuan tak puasa tu kewajipan..hehe..

Mrs Lurve said...

itu btl, kalo time panas memg mls nak kuar, nti dahaga huhuhuhu

9n0L4 said...

kite pun dah tinggal pose due hari wpun belum period. huhu. bleeding cabut gigi.

IntaNBerliaN said...

org perempuan ada sebab xpose.. hihi

IntaNBerliaN said...

org perempuan ada sebab xpose.. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...