Followers

17 August 2012

ucapan selamat hari raya kepada semua






Memandangkan hari ni last kerja maka saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari raya kepada semua rakan-rakan bloggers & rakan-rakan yang bukan bloggers...Exited kan semua...ada yang dah start cuti pun..saya giliran sebelum raya untuk cuti tahun ni tapi tak ambil cuti sebab kita raya kan hari Ahad kalo jadi...so tak payah membazir sanagt sebab cuti pun bukan banyak sangat yang tinggal...hehehe....so apa juadah hari raya tahun ni....



Adakah lemang...


dan rendang...


ketupat pun sedap juga...


biskut raya mesti banyak juga kan...

Kepada semua berhati-hati di jalan raya juga...
biar selamat sampai ke destinasi...
so kita jumpa selepas raya okay...
maaf zahir & batin...
nak duit raya tak???


jemputlah datang ke rumah...
no 33 hala taman meru 4, taman meru 2B,
30020 Ipoh, Perak..

selamat bercuti kawan-kawan... :D


10 comments:

9n0L4 said...

selamat hari raya in advance yana. maaf zahir batin. :)

Hanif Idrus said...

Semuanya sudah dimakan..hehehe
Singgah raya ke-empat di sini...
Hari ini dah start kerja..huuh

shahdiana said...

9n0L4,
selamat hari raya awak...

shahdiana said...

hanif idrus,,
buat open house ek...hehehe...akak start keje hari ni...

Tihara said...

Ya Allah, akak ketinggalan..selamat hari raya yana..maaf zahir batin :)

eita said...

selamat hari raya...
..
masih mood raya lagi ke?

amranaiman said...

dtg umah dpt seratus ke ni.. atau gmbr skadr hiasan hehe :P

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Hanif Idrus said...

Jemputan rasmi buat anda…
Promosi sikit……hehehe
Dijemput sertai segmen saya ini:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

IntaNBerliaN said...

selamat hari raya... mintak maaf dah lama xjenguk sini.. skrg ni sy dh makin kurg bw...

p/s : raya baru ni ada niat nak g beraya umah yana tp xda nombor tel pulak.. xleh nak contact yana..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...