Followers

03 August 2012

kawan-kawan vs kad raya

Pagi-pagi ni buka blog jalan - jalan rumah kengkawan... tetiba bila sampai rumah BukanSayaDisini rasa best pulak dengan idea dia nak bagi kad raya dekat rakan-rakan yang rajin jenguk dia...so saya pun nak tiru macam dia...saya pun nak bagi kad raya kepada rakan-rakan yang rajin jengah saya....untuk bloggers yang bertuah seperti kat bawah ni...sila emailkan address ya....




termasuk la BukanSayaDisini...  :D

18 comments:

Saya Disini said...

yeyy...dpat kad raya ...mekasih2..

* Kad bg alamat kak kat sy..sy nk anto kad jgak kt kak.hehe..

Deq's Qienz said...

wahhh best la diorg yerr..ermm diorg nih mmg ramah tamahh..salam kenal ya..

Tihara said...

yey akak dapat jugak ey...ada lg tak add akak..kalo takde gtau ek, akak resend :)

fieda said...

yeyey..dapat jugak la..hihi..yana ada simpan lagi tak adress kak fieda..?

fieda said...

takder idea lagi nk masak ape yana ptg krg..

shahdiana said...

saya disini,
heheh...dapat jugak ek...nanti akak bagi address...

shahdiana said...

deq's qienz,
haah diorang ni memang peramah....akak ni peramah jugak tapi tak boleh beat diorang...hahahha

shahdiana said...

tihara,
rasa ada sebab yana tak buang email-email yang ada add...tapi nanti yana check balik...

shahdiana said...

fieda,
rasa ada..yana beli jek...nak masak tak larat bila sampai umah dah all out sangat...huhuhuhu

Nora Karim said...

wah.. menarik gak idea ni... :D tapi sayang saya tak de dalam senarai.... hahahah

shahdiana said...

nora karim,
takpe-takpe...raya tahun depan kita kasi...

IntaNBerliaN said...

aik.. nama saya puna da ke... hihii

IntaNBerliaN said...

saya dah bg alamat dkt yahoo.. thanks :-)

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
ina termasuk dalam golongan yang bertuah la tu...hehehe...sebab sudi singah blog kita ni

Hanif said...

Yahoo..aku bertahun tak dapat kad raya hehehhe.
Saya punya alamat kakak dah ada kan..kan..kannnn

shahdiana said...

hanif,
yup..sudah ada...tunggu kad raya tau...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh besttnya dapat kad rayaaaaaa

9n0L4 said...

aritu dah kasi address kan dear? hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...