Followers

16 January 2014

REXYLLA FB PAGE LAUNCHING GIVEAWAY



rexylla, rexylla blogshop, giveaway,

Nak promote Blog Rexylla
Ada menjual pakaian yang sangat In Trend...
Silalah klik banner untuk join GA & 
tengok-tengok pakaian baru ye...
bermula 1 Januari 2014
Rexylla dah launch FB page diorang... 
klik sini ye untuk shopping...
hadiah yang awesome...
saya suka pakai pakaian yang simple yet trendy...
macam jeans, fishtail, blouse, Tshirt...
pakaian yang agak trendy sekarang ni rasanya fishtail..aneka bagai peplum...

nak TAG


semoga korang ada luck untuk menang hadiah kat sini
tarikh tutup pada 1 Mac 2014

10 comments:

izan mama mia said...

tq tag
mg ada tuah nnt :)

Tihara said...

thanks for the tag, memang rasa tengah mod2 GA nih

eita said...

alamak!!!!..eita kena tag jugak ke?...hehehe..kalau net tak meragam leh lah join..nampak macam menarik je kan..

gd luck ye kak

husna zahidi said...

goodluck kak!! =D

shahdiana said...

izan mama mia,
tuah 2 rezeki orang kita tak nampak..hehehe

shahdiana said...

tihara,
welcome kak..mesti ingat kawan-kawan sokmo...

shahdiana said...

eita,
haruslah TAG eita...hihihi..good luck untuk eita jugak kalo join lerr.. :D

shahdiana said...

husna zahidi,
TQ dear

Rexylla said...

terima kasih kerana sudi join GA kami. untuk makluman, GA telah pun tamat dan pemenang akan diumumkan tidak lama lagi.

Rexylla said...

jom check senarai pemenang GA.
http://rexylla.blogspot.com/2014/03/pemenang-rexylla-fb-page-launching.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...