Followers

03 January 2014

Hari Pertama Pra Sekolah Sofiya Hasya


Kan dah janji nak share gambar Sofiya Hasya di hari pertama Pra Sekolah kan..so inilah dia anak dara sunti saya...


My Princess


Sofiya tengah cari tempat duduk...


Hari pertama sampai lambat sedikit...masuk je dalam kelas terus cikgunya tutup grill pintu...pintu gate pun macam dah tak sabar nak tutup..sudahnya saya terus dapat snap gambar ni satu je...jadi tergamam pulak..semua ibu bapa pun tak dibenarkan tunggu dalam kawasan sekolah....mungkin diorang cikgu-cikgu ni tak nak ada gangguan daripada ibu bapa kot...yelah budak-budak ni bila tengok mak ayah ada tunggu boleh jadi mengada-ngada jugak kan... so saya lepak kejap dekat kantin dengan 2,3 orang ibu.. sembang-sembang & balik je... hahaha.. ambik cuti beria bagai tapi tak boleh nak tunggu anak..apakan daya ibu....

Hari pertama just bawa balik kertas untuk warnakan & kertas untuk tulis huruf c & alif..ba..ta....

Hari kedua ada bawa balik buku untuk siapkan homework....



Bolehla...untuk budak 6 tahun...
good job sayang....





5 comments:

shahdiana said...

vbvbvbvbvbvb

Tihara said...

besar dah sofia..belajo rajin2 ye sofia :)

fieda said...

Olololo...seronok dia ye

fieda said...

belajor rajin2 ye

Shida Radzuan said...

comel jer sofiya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...