Followers

03 January 2014

Ephyra...Ephyra...Ephyra...



Nak cerita lagi tentang Ephyra...semalam saya ada repeat order dekat Zarina IntaNBerliaN...Trial Pack je pun...sepatutnya sampai hari ini tapi barang yang ditunggu tak sampai-sampai..saya pun tanyakan Ina sebab katanya yang order sekali dengan saya dah sampai...

Perasaan amatlah frust sebab tak sabar nak menikmati kelazatan minuman kecantikan ini di samping mendapat faedah-faedah yang lain...dah terasa-rasa dekat tekak saya ni Air Ephyra yang berperisa Oren tu....

Kesimpulan yang saya buat mungkinlah esok @ isnin...dengan rasa frust tu saya pun keluar ambil Haikal balik sekolah petang tadi...sampai je rumah jiran sebelah panggil & tanyakan kalau saya ada menunggu parcel..rasa nak melompat..seronoknya...Ephyra yang ditunggu telah sampai...rupanya jiran saya yang tolong ambil padahal saya punyalah tunggu dari pagi lagi... :D

So...jangan jeles ye malam ni saya nak minum Ephyra yang sangat lazat ini sambil feeling-feeling cantik gitu...hahahaha...boleh pulak cenggitu kan...tapi apa salahnya nak berangan...sebab semua tu bakal jadi kenyataan..wah..Kenyataan yang panas...

Tak lupa kepada sesiapa yang nak merasainya jugak contact la Zarina ye...harga kasih sayang menanti anda


Parcel yang ditunggu-tunggu


Setiap kali beli dapat risalah yang ada 
semua persoalan & jawapan yang ingin kita tanyakan


Kotak Kedua saya


Tak sabar nak minum  :D

3 comments:

Tihara said...

makin femes ephyra, rasa cam nak torai :)

fieda said...

seronoknyer yana dpt menikmati ephyra..

Shida Radzuan said...

selamat mencuba kak :)
shida punya pn xhabis lg hehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...