Followers

06 October 2013

masalah besar



Sepanjang berblogging ni rasa saya masalah utama bila dah siap taip entry panjang -panjang adalah untuk nak cari tajuk yang sesuai...tak pasti kalau korang ada masalah cenggini tak..tapi saya selalu hadapi masalah ni...tak reti nak bubuh tajuk apa..kang pendek sangat macam tak best..panjang sangat dah macam tulis entry dekat tajuk pulak..kadang rasa macam tak padan tajuk dengan entry...huhuhuh..masalah...bagi saya macam masalah la..1st saya akan taip entry & tempek gambar kalau ada lepas tu bubuh labels yang berkaitan ..dah edit bagai pasrt paling best sebelum save cari tajuk...jenuh perah otak last bubuh jela tajuk ala kadar...hahaha..boleh pulak cenggitu...habis nak buat macam mana..idea untuk tajuk selalu short...... layan gambar 2 orang anak dara saya ni ye...



Masa ambil Sofiya balik sekolah...memanjang je nak singgah ke Mydin tu...macam ibu dia ni ada syer dengan pak Mydin tu...hahahah




Dengan uniform sekolahnya....
Abang takde pasal abang sekolah...




Si kecil Syakira Husna


bukan ada beli apa pun..naik kejap main ni dua game sorang turun & balik...hahaha..janji nak melepak kejap dekat Shopping Mall pak Mydin tu....



4 comments:

eita said...

best nyer main...
nak ikut

IntaNBerliaN said...

hahah sekadar nk g main game tu je ke.. hihii

shahdiana said...

eita,
mai la eita join sekali..tapi tak taula muat ke tak eita nak duduk kat seat tu...hehehe

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
kalo yana takde nak beli barang itu jela tujuannya ina...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...