Followers

10 October 2013

~ maaf di atas keterlewatan yang memang tak dapat di elakkan ini ~


Pertama sekali saya ingin mohon maaf yang banyak sangat pada semua rakan taulan yang support saya & dunia blogging saya ini....

Secondly saya mohon maaf sebab terlalu lambat untuk post hadiah kepada pemenang Giveaway saya yang ini ...so dengan ini saya akan cuba sedaya upaya untuk poskan hadiah korang dalam minggu ini...hadiah-hadiah tu dah siap packing cuma keadaan saya ni yang tak menentu sebenarnya untuk berkejar ke sana sini...sorry sangat korang... sambil tu kalau tak keberatan saya minta tolong korang sekali lagi untuk emailkan saya nama..address...no phone korang....

Kan saya ada cerita pasal berukben saya yang lama pengsan tu kan...so saya pun dah lama tak buka email..last bila saya buka email & check..email yang tinggal hanyalah dari akhir Ogos 2013 sahaja..tak pasti kenapa semua email yang korang hantar pada saya boleh hilang pulak...actually saya ada notekan dalam buku catatan saya..cari punya cari entah buku catatan yang manalah saya notekan semua address korang tu...so minta tolong kalau boleh emailkan sekali lagi ye....

Ada jugak yang masih tak email details dekat saya walaupun diorang menang tau..tak pasti samada diorang tak tahu diorang menang kot...korang boleh check penyertaan dekat sini...atau di bawah ni saya dah listkan nama korang...yang mana DONE tu maknanya dah email dekat saya tapi sebabkan kecuaian saya korang terpaksa email balik ye...


  1. Syuhada Salleh
  2. Cik Puan Ila done
  3. Eyra Dzuhairah
  4. Nao Mei
  5. Eyma Su done
  6. Aina Areen
  7. Alani
  8. Mama Idlan Irsyad done
  9. Heirizalieyana
  10. Cik Fie
  11. Tihara done
  12. Qhaifa Nur
  13. PrincessShin92
  14. Nazayiena Ayiena
  15. Aze Alia done
  16. Husna Izzati done
  17. Eita done
  18. Syaewewwie Abdull done
  19. Sharina Elyana
  20. Annur_Islam
  21. Misse Nadh
  22. Juliet
  23. Yumida Huda
  24. IntanBerlian done
  25. Shida Radzuan
Korang boleh check pemenang dekat SINI ... SINI ... dan SINI ... ada 3 version tau....

Saya tunggu korang ye... :D

Note - pasal hadiah untuk pemenang kreatif tu saya akan umumkan lepas setel pos semua hadiah ye korang...one at a time...

:D korang boleh tinggal je details kat sini...saya takkan publish okay...



4 comments:

eita said...

nak kena bagi semula ke ni?

IntaNBerliaN said...

ok.. nanti sy bg alamat..

btw, yana nk pos mggu ni ke... bkn pe, sbb mggu dpn, ari ahad saya dah balik chemor utk raya aji.. takut yana pos time saya xda kat umah je...

Syuhada Salleh said...

nama yg ada kat atas nie kira menang ke?

Shida Radzuan said...

tahniah Seamus pmng :)

shida satu pn xsgkut hehee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...